Heliview Conferences & Training BV Heliview Conferences & Training BV


,

In aanloop naar het congres Apps in Business op 20 november a.s. sturen wij u Nieuwsbrief Specials. In deze Specials staan visies en/ of verhalen centraal van toonaangevende organisaties die apps inzetten om hun werk en business makkelijker te maken. Deze week: Wim de Gier van Leaseplan centraal.

Apps door de ogen van Wim de Gier

Wim de Gier is Senior Global Project Manager bij LeasePlan corporation. Hij geeft zijn visie op apps in het zakenleven  en hoe apps worden ingezet bij LeasePlan.

In mijn huidige functie bij LeasePlan corporation als Senior Global Project Manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het wereldwijd implementeren van global driver apps.  De mogelijkheid om met deze apps bijna 1.400.000 berijders te bereiken is van grote waarde voor zowel de berijder als voor LeasePlan. 

De berijder wil voor al zijn vragen direct toegang hebben tot antwoorden zoals: waar is de dichtstbijzijnde garage, bezinepomp of hulpdienst (geolocation), maar ook hoe meld ik via mijn telefoon (of ander mobile device) een schade (inclusief foto’s), betaal ik een bekeuring, plan ik een servicebeurt of bestel ik mijn nieuwe auto.

Tevredenheid van de klant vergroten
Voor LeasePlan is het belangrijk om contact met de berijder te krijgen (via survey’s), hem te sturen naar de beste garage en hem direct te helpen met al zijn vragen. Dit vergroot de tevredenheid van de berijder.

KIS
Indien je apps gaat ontwikkelen kijk je door de ogen van de gebruiker met een grote focus op “Keep It Simpel” (KIS). Daarnaast is de User Interface van groot belang, waarbij ook weer “eenvoud is key” centraal staat.  Indien gebruikers te lang moeten zoeken en/of nadenken om het e.e.a. te vinden wat ze nodig hebben, heb je de kracht van de app al teniet gedaan.

Apps niet meer weg te denken
Apps  zijn niet meer weg te denken in onze dagelijkse activiteiten. Naast het gamen (waar vele nieuwe mogelijkheden ontstaan) zijn de mogelijkheden  in de toekomst groter dan we ons m.i. op dit moment voor kunnen stellen. Telematics, integratie met auto’s, huizen, beveiligingssystemen, 100% (live) verbonden zijn met anderen.  Apps zullen, op basis van slimme algoritmes, zelf beslissingen nemen zodat wij weinig meer vergeten en efficiëntere beslissingen nemen en hierdoor hebben we dus meer tijd over voor andere / leukere bezigheden.

Congres Apps in Business

Wim de Gier is dagvoorzitter op het congres Apps in Business. Ook benieuwd naar de rest van zijn verhaal? Neem dan op 20 november ook deel aan dit congres*!

*Alleen eindgebruikers kunnen zich kosteloos aanmelden.

Meld u direct aan
Praktische informatie
Naam congres:
Apps in Business 2013
Datum:
woensdag 20 november 2013
Locatie:
Amsterdam ArenA | Amsterdam
Website:
businessapp.heliview.nl
twitter

Kloppen uw gegevens nog?
Klik hier voor uw persoonlijke
e-mailprofiel


Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

                                  

Heliview Conferences & Training
Heliview Conferences & Training BV, Lage Mosten 1, 4822 NJ BREDA, T 076 - 5484000, F 076 - 5484099 afmelden